MyHouseAmsterdam

MyHouse Blog

Maatwerk keukens: een nieuwe website!

Written by Chiara
Category:

Maatwerk keukens: een nieuwe website!

Een keuken op maat laten maken? Speciaal daarvoor hebben we nu een speciale website gelanceerd alleen bedoeld om u kennis te laten maken met maatwerk keukens. Het laten maken van een maatwerk keuken is een uitgebreid proces wat alle aandacht verdient. Door middel van een aparte website voor maatwerk keukens kunnen we beter uitleggen en laten wat we doen.

www.myhousekitchens.nl

Maatwerk keuken – Houthavens Amsterdam

Written by Chiara
Category:

Maatwerk keuken – Houthavens Amsterdam

Maatwerk keuken in de Houthavens laten ontwerpen? De klant bezocht ons in december met het mooie idee om een nieuw appartement te kopen in de Houthavens. Het appartement was voorzien van een op zich mooie keuken met keukeneiland maar die voldeed niet meer aan de nieuwste trends, afmetingen en kleurstelling. Een keuken op maat leek de enige juiste oplossing.

Kledingkasten op maat in de Jordaan Amsterdam

Written by Mireille
Category:
Kledingkasten op maat in de Jordaan Amsterdam

Kledingkasten en interieurs op maat zijn een belangrijke laatste schakel naar de perfecte bed and breakfast. Deze ontwerpvraag was bedoeld om de inrichting compleet te maken met mooie ingebouwde en maatwerk kledingkasten. Dit mooie pand aan een van de kleine zijgrachten in de Jordaan in Amsterdam leende zicht uitstekend om op te delen in een woon en verhuurdeel.

Kasten op maat - Amsterdam

Written by Chiara
Category:
Kasten op Maat Amsterdam
Kasten op Maat Amsterdam

Moderne boekenkast op maat

In een fraai jaren 20 pand in Amsterdam zuid hebben we onlangs prachtige wandkasten of boekenkasten op maat ontworpen en geplaatst. Het eerste idee was om een mooie kast op maat in donker eiken fineer te ontwerpen. Na het maken van de eerste 3D visuals van de kasten zijn we snel overgegaan op een uitvoering in wit. Deze moderne boekenkast op maat geeft een mooi contrast met de vloer als de kast in een dekkende kleur wordt uitgevoerd. Op deze wijze komen alle kleuren in het huis beter tot zijn recht. Ook de achterwand van kast op maat laat de vloer en het wit van de kast goed tot zijn recht komen.

Interieur op maat Zuid Frankrijk - keukens en badkamers

Written by Chiara
Category:

 

Interieur op maat Zuid-Frankrijk – keukens and badkamers

Keukens op maat en interieur ontwerp in Frankrijk. Het afgelopen jaar hebben we een groot project uitgevoerd voor een tweede huis in Frankrijk. Nadat we eerder in Amsterdam met elkaar hebben gewerkt  hebben we in Zuid Frankrijk een grote maatwerk keuken, badkamerkasten en binnendeuren ontworpen en gemaakt. Het is een specialiteit om in dit type villa’s, wijnhuizen en landhuizen de juiste toon te vinden met houtwerk, profielen en afwerking en kleuren. Daarnaast is een mooie vloeiede overgang tussen binnen en buitenruimtes echt van wezenlijk  belang. My House biedt de service aan haar klanten om ook in (tweede) huizen te werken bijvoorbeeld in Frankrijk, Italie of Spanje en Portugal. Dit gebeurt steeds vaker. Het leuke is dat door de omgeving en de type huizen er hele andere uitdagingen ontstaan in het ontwerp van de maatwerk interieurs.

Keuken op maat Amsterdam - modern design

Written by Chiara

 

Keuken op maat – modern met warme gezellige elementen

Het is al weer even geleden dat er is gepost en geblogd over keukens op maat hier in Amsterdam. Dit komt vooral omdat we de afgelopen tijd druk bezig zijn geweest met de keukenontwerpen zelf en het plaatsen van de keukens hier in Amsterdam. Deze blog gaat over een donkere "modern design" maar toch warme keuken in een groot pand met een klassiekere wijnkeuken in de loft op de zolder van het pand aan de Keizersgracht in Amsterdam.

CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak