MyHouseAmsterdam

Boekenkasten


BOEKENKASTEN

 

Boekenwanden en boekenkasten op maat van My House zijn een kroon op uw interieur. Altijd stijlvol, modern, jaren 30 of juist heel klassiek. De kwaliteit van de maatwerk boekenkasten is zeer hoog en vaak wordt in massief hardhout gewerkt. Het laten maken van maatkasten is een leuk en creatief proces.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de in huis aanwezige architectonische details. Een stijlvolle boekenkast moet naadloos bij uw wensen en interieur passen. MyHouse voert ook zeer eigentijdse en moderne ontwerpen uit volgens de laatste trends of naar ontwerp van uw architect. Hierbij wordt vaak met vernieuwende materialen gewerkt.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk boekenkasten uit. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor het materiaalgebruik en details zoals greepjes, ladders, profileringen van het houtwerk, de kleur en de afwerking. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. De maatvoering van de maatkasten is geen probleem. Zeer hoge boekenkasten of boekenwanden in een hoekopstelling zijn een specialiteit. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 

CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak