MyHouseAmsterdam

Maatwerk keukens: een nieuwe website!

Written by Chiara
Category:

Maatwerk keukens: een nieuwe website!

Een keuken op maat laten maken? Speciaal daarvoor hebben we nu een speciale website gelanceerd alleen bedoeld om u kennis te laten maken met maatwerk keukens. Het laten maken van een maatwerk keuken is een uitgebreid proces wat alle aandacht verdient. Door middel van een aparte website voor maatwerk keukens kunnen we beter uitleggen en laten wat we doen.

www.myhousekitchens.nl

Website voor uw keuken op maat

In de website gaan we in op de aparte onderdelen van het maken van een maatwerk keuken. De website is visueel opgesteld en dat is de basis van de site. We laten graag de projecten, stijl en kwaliteit zien. Met deze gallery krijgt u de beste indruk van de mogelijkheden, van klassiek tot modern, van vintage tot BoHo. Daarna leggen we per onderdeel uit hoealles werkt. Onze benadering is organisch en persoonlijk. 

Website maatwerk keuken

Ontwerp van een maatwerk keuken

Bij het laten maken van een maatwerk keuken is het 3D ontwerp van de keuken een belangrijk begin. Op de nieuwe website wordt duidelijk uitgelegd dat de basis een nieuwe keuken in het ontwerp ligt. Bij MyHouse worden de eerste ideeën direct in realistische 3D ontwerpen gezet waarbij we een beeld scheppen van uw nieuwe droomkeuken en hoe de maatwerk keuken uitkomt in de ruimte. Pas dan kunnen we kijken wat de mooiste kleurstelling en indeling is. Ook omdat stijl en fashion veel veranderd is dit iets wat we per ontwerp kunnen bijstellen.

Het proces rondom het maken van een maatwerk keuken

Op de nieuwe website www.myhousekitchens.nl wordt scherp uitgelegd wat het proces is rondom de keuken. In het kort komt het erop neer dat we eerst graag kennismaken om zo een idee van u en uw lifestyle te krijgen. Op deze manier zien wij wat de wensen zijn en wat bij u past.

Daarna zullen we een voorstel maken om de prijzen te laten zien. In deze fase zullen we ook verschillende materiaalkeuzes laten zien. De keukenapparatuur wordt altijd meegenomen maar we bieden de klant ook de optie om zelf de apparatuur te kopen.

Na de prijsvoorstellen worden de eerste ontwerpen in 3D opgezet. Dit is een leuke fase waarin we met de feedback van de klant tot de perfecte ontwerpen komen van uw maatwerk keuken. Aangezien alles op maat wordt gemaakt kunnen we alle kanten op qua ontwerp en qua indeling.

De volgende stap betreft het inmeten en uitwerken van de keuken op maat in de technische tekeningen. Nu pas wordt ook de exacte maatvoering duidelijk tot in detail; ook hier zullen we weer een ronde feedback doen zodat  de indeling van de keuken duidelijk en naar wens is.

Nu wordt ook de planning gemaakt. Dit is een belangrijke fase. De montage van de keuken op maat is inclusief maar bijkomende zaken als elektra en loodgieterswerk dienen te worden gepland met externe partijen. Nu gaat de productietijd lopen en daarna volgt de vakkundige installatie en montage door ons team.

Kitchen modern green

Keukenbladen

MyHouse levert ook alle keukenbladen en werkbladen voor uw keuken. Denk hierbij aan Silestone, technistone, marmer en graniet. We hebben veel samples in de showroom. Werkbladen worden altijd pas ingemeten als de keuken staat. Levering van de keukenbladen is dus altijd later dan de keuken.

Stijl van uw maatwerk keuken

MyHouse ontwerpt keukens op maat in alle stijlen. Moderne keukens die superstrak uitkomen in de ruimte maar een mooie specialiteit is het maken van klassiekere keukens met massief hout, mooie panelen en klassiekere houtprofielen.

Kom eens langs!

Feedback op onze website www.myhousekitchens.nl ? Of ideeën voor een nieuwe keuken? Laat het ons weten! We hebben een studio in het centrum van Amsterdam. Ook doen we zoom of facetime of we komen vrijblijvend bij u langs.

Ondertussen hopen we dat u geniet van onze foto’s en projecten van de keukens op maat:

www.myhousekitchens.nl

Kitchen modern green

Keuken op maat

Classic Kitchen Vondelstraat