MyHouseAmsterdam

img myhouse pasek

WERKWIJZE

 

Een maatwerk keuken of een maatwerk boekenkast laten maken en ontwerpen? Is dit moeilijk? Hoe werkt het eigenlijk? Wat kost het? Dit zijn veelgestelde vragen bij een eerste gesrpek. Door middel van een duidelijke omschrijving van onze werkwijze proberen we een aantal vragen reeds weg te nemen.1 – Eerste contact

Het eerste contact over uw maatwerk keuken of meubel vindt plaats per telefoon, in de showroom, per email of op locatie. De bedoeling bij een eerste contact is om uw wensen ten aanzien van uw maatwerk interieur te inventariseren. Daarvoor ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie over uw interieur wensen met betrekking tot de maatkasten. Bouwtekeningen, maatvoering, moodboards, voorbeeldfoto’s zijn voor ons belangrijke elementen. Op deze wijze kunnen wij direct adviseren wat mogelijk is en wat niet. Bij complexere inbouwprojecten komen we vaak vrijblijvend op locatie kijken. Op deze wijze kunnen we de juiste inschattingen maken. In ieder geval vragen wij onze klanten zich goed voor te bereiden. Nadat wij samen de eerste wensen hebben afgestemd volgt de offerte fase.

2- Offerte en advies

Nadat de eerste inventarisatie is gemaakt zullen wij de prijzen uitwerken in een uitgebreide offerte en advies. Dit is uiteraard vrijblijvend. Soms zullen we meteen een schets uitwerken. In deze offerte zullen naast de prijs onder andere de materiaalsoorten, afwerking, details en maatvoering worden vermeld. Het is lastig vooraf een prijs te geven van uw meubel. Dit hang namelijk af van meerdere zaken als materiaalkeuze en de moeilijkheidsgraad bij de inbouw van uw maatkast.

3- Ontwerp

Nadat de offerte is besproken en hierover afspraken zijn gemaakt zullen we de ideeen uitwerken in 3D en 2D tekeningen. Deze worden net zolang aangepast totdat ze naar wens zijn. Hierover zullen we tijdens dit proces vaak contact hebben.

4- Inmeten

Tijdens het laatste deel van de ontwerpfase maken we een afspraak op locatie om de laatste details te bespreken en om uw maatkast vakkundig in te meten. Hier worden de definitieve ontwerpen op afgestemd. Tijdens deze afspraken zullen we ook laatste details en keuzes als greepjes, kleur en verfsoort afstemmen. Hierover zal MyHouse uiteraard advies geven. Het inmeten van uw maatmeubel, maatwerk boekenkast of maatwerk keuken kan soms ook in een eerder stadium plaatsvinden.

5- Opdrachtbevestiging

Zodra alle keuzes zijn gemaakt wordt de opdrachtbevestiging gemaakt, de factuur aanbetaling van 25% opgestuurd en wordt alles in productie genomen. De productietijd van uw meubel neemt 4-6 weken in beslag.

6- Installatie

Zodra MyHouse weet wanneer de maatkasten binnenkomen zullen we direct een afspraak maken voor de installatie. De installatie zal een aantal dagen in beslag nemen. Uiteraard hangt dit van de grootte en complexiteit van het maatwerk meubel af. Indien het een maatwerk keuken betreft zal de installatie wat langer kunnen duren. Aangezien het maatwerk en handwerk betreft dient het meubel met grote zorg te worden ingebouwd. Hier zullen we dus zorgvuldig te werk gaan. CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak

social icons skype pinterest facebook blogspot google plus twitter