MyHouseAmsterdam

DESIGN EN PROJECTS


DESIGN EN PROJECTS

 

Design en Projects is een apart onderdeel dat nauw aansluit op de interieurbouw projecten. MyHouse ontwerpt binnen deze tak uw gehele project en treedt op als interieurontwerper. Denk aan het gehele interieur van een kantoor, zorgcentrum of horecagelegenheid. In het ontwerp houdt MyHouse rekening met alle aspecten. Een prettige werk en woonomgeving, duurzaamheid in materiaal en uitvoering, uitstraling en kwaliteit geintegreerd. MyHouse verzorgt dan het gehele traject. Wonen en werken in een prettige omgeving worden dan vertaald in de juiste interieur en materiaalkeuzes. Hiervoor zijn vormgever, designers en interieurarchitecten in dienst. Ook is de benodigde kennis van bijv. BREEAM and CRADLE to CRADLE processen in huis.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een advies en een 3D ontwerp wordt gemaakt. Door kennis van de nieuwste en meest duurzame materialen komen fantastische ontwerpen tot stand.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk projecten uit van al het houtwerk en de meubels. Zaken als glas, elektra en verlichting worden wel ontworpen maar uitgevoerd door partijen binnen ons netwerk. MyHouse coördineert het gehele traject als projectbegeleider en is aanspreekpunt. Materialen kunnen in de showroom worden getoond. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak

social icons skype pinterest facebook blogspot google plus twitter