MyHouseAmsterdam

3D DESIGN


3D DESIGN 

Het ontwerpen van alle interieur projecten, keukens, maatwerk kasten in 3D is onderdeel van onze projecten. Maatwerk interieurprojecten, kasten en keukens worden na een intake met de klanten uitgebreid uitgetekend in 3D. Deze 3D tekeningen zijn in kleur en geven de realistische weergave van de projecten en hoe ze eruit komen te zien in uw interieur. Dus geen simpele schets uit een standaard programma maar een realistische render in kleur in 3D van uw producten. Omdat alles bij MyHouse op maat wordt gemaakt is deze stap erg belangrijk. Wij begeleiden deze stap in het proces. Na de eerste ronde van 3D ontwerpen maken we aanpassingen op basis van de feedback van de klanten. Hierdoor zijn we goed in staat om de mogelijkheden te laten zien met verschillende kleuren, indelingen en details.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een advies en een 3D ontwerp wordt gemaakt. Door kennis van de nieuwste en meest duurzame materialen komen fantastische ontwerpen tot stand.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk projecten uit van al het houtwerk en de meubels. Zaken als glas, elektra en verlichting worden wel ontworpen maar uitgevoerd door partijen binnen ons netwerk. MyHouse coördineert het gehele traject als projectbegeleider en is aanspreekpunt. Materialen kunnen in de showroom worden getoond. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie worden gemaakt.

 

CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak