MyHouseAmsterdam

RADIATORKAST


RADIATORKASTEN

 

Radiatorkasten of radiatorombouwen op maat van My House zijn een mooi element in de afwerking van uw erker of rondom een opvallende radiator. Altijd stijlvol, modern, jaren 30 of juist heel klassiek. De kwaliteit van de radiatorkasten is zeer hoog. De panelen kunnen worden voorzien van geperforeerde staalplaat of van dichte panelen. De panelen zijn altijd uitneembaar zodat voor onderhoud de radiator altijd kan worden bereikt.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornmemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de in huis aanwezige architectonische details. Een stijlvolle radiatorkast moet naadloos bij uw wensen en interieur passen. De radiatorombouw wordt in meubelmakerskwaliteit gemaakt.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk radiatorkasten uit. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor het materiaalgebruik en details zoals greepjes, ladders, profileringen van het houtwerk, de kleur en de afwerking. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. De maatvoering van de maatkasten is geen probleem. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak

social icons skype pinterest facebook blogspot google plus twitter