MyHouseAmsterdam

MAATWERK MEUBELS


MEUBELMAKER EN MAATWERK MEUBELS

 

Meubelmaker en maatwerk meubels van MyHouse zijn zeer divers. Als echte meubelmaker worden naast alle genoemde inbouwmeubels tafels, linnenkasten, apothekerskasten, vitrinekasten, designmeubels en buffetkasten in alle soorten en maten geleverd. Qua stijl kunnen modern, jaren 30 of juist heel klassiek worden ontworpen. De kwaliteit van de meubels of maatkasten is zeer hoog en vaak wordt in massief hardhout gewerkt. Het op maat laten maken van een maatmeubel is een leuk en creatief proces. Als werkgebied levert MyHouse vooral in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk meubel uit. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor materialen en afwerking. Meubels kunnen worden gespoten of worden gelakt. Ook kunnen we meubels bekleden. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak