MyHouseAmsterdam

KLEDINGKASTEN

 

KLEDINGKASTEN

 

Kledingkasten, inloopkasten en inbouwkasten op maat van My House zijn hoog in kwaliteit en een mooie aanwinst in uw huis. De maatkasten worden modern, jaren 30 of juist heel klassiek. De kwaliteit van uw garderobekast is zeer hoog. Het op maat laten maken van een kledingkast is transparant proces door de duidelijke keuzemogelijkheden..

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornmemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de in huis aanwezige architectonische details. Een stijlvolle kledingkast moet naadloos bij uw wensen en interieur passen. Een groot voordeel is dat we echt maatwerk leveren. Er wordt dus niet met standaard modules of standaard deuren gewerkt. Uw maatkast wordt vanaf nul ontworpen en gebouwd geheel afgestemd op uw interieurwensen. De indeling van de inbouwkast kan zelf worden samengesteld.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk kledingkasten uit. Er zijn veel mogelijkheden voor het materiaalgebruik en details zoals greepjes, profileringen van het houtwerk, de kleur en afwerking. Ook zijn er voor uw inloopkast vele systemen en accesoires te kiezen. Denk aan speciale schoenenlades en hangsystemen. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. De maatvoering van uw garderobekast is geen probleem. Speciale kledingkasten in bijv. een hoekopstelling zijn een specialiteit. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak