MyHouseAmsterdam

INLOOPKASTEN


INLOOPKASTEN

 

Inloopkasten en inbouwkasten op maat van My House zijn een prachtige oplossing voor uw garderobe. De inloopkasten worden in verschillend materiaal geleverd naar keuze. De kwaliteit van uw garderobekast wordt zeer hoog.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornmemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt. Een inloopkast moet voldoen aan alle vereisten van uw garderobe. Dit is zeer persoonlijk. Waar de ene klant veel hangdelen nodig heeft zal de andere klant kiezen voor vele lades en speciale systemen. Een groot voordeel is dat we echt maatwerk leveren. Er wordt dus niet met standaard modules of standaard deuren gewerkt. Uw maatkast wordt vanaf nul ontworpen en gebouwd geheel afgestemd op uw wensen. De indeling van de inbouwkast kan zelf worden samengesteld. Ook kunnen zaken zoals verlichting worden geintegreerd.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk kledingkasten en inloopkasten uit. Ook zijn er voor uw inloopkast vele systemen en accesoires te kiezen. Denk aan speciale schoenenlades en hangsystemen. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. De maatvoering van uw garderobekast is geen probleem.. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak