MyHouseAmsterdam

TV EN MEDIAMEUBELS

TV EN MEDIAMEUBELS

 

TV en mediameubels zijn eigenlijk maatkasten of wandmeubels waarbij rekening wordt gehouden met de TV. Ook worden deze kasten weer geleverd in alle stijlen: modern, jaren 30 of juist heel klassiek. De kwaliteit van de maatkasten is zeer hoog en vaak wordt in massief hardhout gewerkt. Het op maat laten maken van een mediameubel is een leuk en creatief proces.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk en als allround meubelmaker zullen we met u de wensen doornemen waarna een 3D ontwerp wordt gemaakt. Bij deze meubels is het van belang een zeer grote of speciale TV juist tot zijn recht te laten komen of om deze juist te laten integreren in de maatwerk inbouwkast. Ook kan er een simpele wand worden gebouwd waarin de TV wordt geintegreerd. MyHouse is ook specialist in het leveren van liftsystemen die de TV omhoog laten komen of die juist de deuren laten wegklappen of wegschuiven.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk mediameubels uit. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor het materiaalgebruik en details zoals greepjes, ladders, liftsystemen, de kleur en de afwerking. Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website. De maatvoering van de maatkasten is geen probleem. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak

social icons skype pinterest facebook blogspot google plus twitter