MyHouseAmsterdam

INTERIEURBOUW

INTERIEURBOUW

 

Interieurbouw projecten kunnen als geheel door MyHouse worden uitgevoerd. MyHouse werkt zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. De gehele betimmering en interieurbouw in uw project kan zowel door MyHouse worden ontworpen als worden uitgevoerd. Vormgever, interieurarchitect en uitvoerder ineen. Denk hierbij aan totaalprojecten voor bijvoorbeeld horeca: trappen, barren, lambrisering en alle kasten en deuren. Eigenlijk al het houtwerk op maat in een pand. Ook sierelementen als plinten en kroonlijsten worden hierbij geleverd.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een advies en een 3D ontwerp wordt gemaakt. De uitvoering kan volgens klassieke architectonische details welke al aanwezig zijn in het pand. Er kan echter ook een contemporary modern design worden gemaakt. Hiervoor heeft MyHouse de tekenaars en designers is huis.

MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk projecten uit. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor materialen en afwerking. Deze materialen kunnen in de showroom worden getoond. Indien u vragen heeft kunt u de maten en de wensen aan ons doorsturen voor een persoonlijk advies. Ook kan er vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.

 CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak