MyHouseAmsterdam

img myhouse pasek

ABOUT US

Maatwerk keukens en boekenwanden en meubels op maat zijn een kroon op uw interieur. My House interieurs in Amsterdam laat uw interieurwensen tot hun recht komen.

De mensen van MyHouse hebben een opleiding en achtergrond in zowel de productiekant als de ontwerpkant van de maatwerk meubels. Uiteraard is MyHouse op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends. Alleen op deze wijze kunnen wij zowel de klant, de productie en de installatie perfect begeleiden.

In de studio vindt u de ontwerpers en krijgt u advies op maat. Zij treden ook op als aanspreekpunt en projectbegeleider. In de studio worden ook alle ontwerpen en tekeningen gemaakt door onze interieurontwerpers. De ontwerpers voeren ook het inmeetwerk uit. Los hiervan bestaat MyHouse uit een vast installatieteam met de meest vakkundige meubelbouwers. Zij zullen uw inbouwkasten met oog voor detail op locatie opbouwen. De productie van de maatkasten en maatwerk keukens vindt plaats in eigen beheer. Hierdoor is er een perfecte kwaliteitscontrole.

My House is gevestigd met een studio en showroom in Amsterdam in de zeeheldenbuurt. Hier staan een de voorbeeldkasten en keukens en liggen alle samples. In de showroom kunnen we onze kwaliteit laten zien aan de hand van voorbeelden.

Onze aanpak is zeer persoonlijk en is er op gericht om voor u als klant een maatmeubel te ontwerpen en uit te voeren dat past bij uw wensen. Het meubel wordt vervolgens gebouwd in de hoogste kwaliteit. Alleen door deze persoonlijke aanpak kunnen we uw interieurwensen tot hun recht laten komen.

My House is zowel de vormgever als de uitvoerder van uw maatwerk keuken of maatwerk kast. Door deze unieke aanpak heeft u slechts 1 aanspreekpunt. In onze showroom of tijdens een bezoek op locatie besrpeken wij uw wensen waarna een persoonlijk advies en ontwerp wordt gemaakt. Pas als alle wensen zijn besproken wordt alles in productie genomen. In onze studio kunnen wij u onze kwaliteit en voorbeeelden tonen.

 

 

CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak