MyHouseAmsterdam

KEUKENS OP MAAT


KEUKENS OP MAAT

 

Keukens op maat van My House zijn hoog in kwaliteit en een prachtige aanwinst in uw huis. Het laten maken van een maatwerk keuken is een oplossing die makkelijker en voordeliger is dan u denkt. Door de persoonlijke aanpak, het pure maatwerk en het werken in hoogwaardig materiaal als massief hout levert een keuken op maat eigenlijk alleen maar voordelen op ten opzichte van een standaard keuken.

De stijl en uitstraling van uw maatwerk keuken zijn zeer belangrijk. Alles is mogelijk, van zeer landelijk klassiek met mooie houtprofileringen tot juist modern met bijv. eiken fronten.

De aanpak van MyHouse is zeer persoonlijk. Allereerst zullen we met u de wensen doornemen waarna een maatwerk advies en een 3D ontwerp voor uw maatkeuken wordt gemaakt. Ook op het gebied van apparatuur en accesoires wordt een passend advies gegeven. MyHouse is specialist in het integreren van de modernste oplossingen qua lades, apothekerskasten, een maatwerk schouw, LeMans hoeksystemen, prullenbakken, bestekbakken. Door contacten met de beste leveranciers van uw apparatuur kan ook hier het advies zeer persoonlijk zijn. Een maatwerk keuken op elk gebied dus.

Voor de keukenbladen leveren wij graniet, composiet, terrazzo, RVS en corian.

Een groot voordeel is dat we echt maatwerk leveren. Er wordt dus niet met standaard modules gewerkt. Uw maatkast keuken wordt vanaf nul ontworpen en gebouwd geheel afgestemd op uw interieurwensen. MyHouse voert het ontwerp, inmeten, montage en inbouw van de maatwerk keuken uit.

Voorbeelden zijn te zien in de showroom of hier in de galleries op de website.Er kan vrijblijvend een afspraak in de showroom in Amsterdam of op locatie bij uw thuis worden gemaakt.CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak