MyHouseAmsterdam

MyHouse Blog

Keuken op maat modern zwart eiken

Written by Cees

Moderne keuken op maat in zwart eiken

Modern keukenontwerp is altijd een mooie uitdaging wanneer de klant een perfecte match wil hebben met de rest van het interieur. Onze klant gaf ons vorig jaar de opdracht hier in Amsterdam om een maatwerk moderne keuken te ontwerpen die naadloos zou aansluiten op hun andere interieur en stijlwensen. Die stijl kun je omschrijven als modern vintage or bohemian chique. Veel licht, stalen deuren, industriele lampen en een industriele open haard.

Moderne kamer ensuite in Amsterdam

Written by Cees

Moderne kamer ensuite in Amsterdam

Maatwerk kasten en interieurs zijn altijd een uitdaging in Amsterdam. Net zoals met maatwerk keukens moeten de maatwerk projecten in de historische panden in Amsterdam perfect ontworpen en gepland worden. Onlangs hebben we twee moderne kamer ensuites met schuifdeuren geplaatst in dit soort oude appartementen. Vaak maken we deze ensuites in klassiekere of jaren 30 stijl om zodoende aansluiting te vinden bij de architectuur van het huis. De twee recente versies zijn anders: we hebben ze strak en modern gemaakt. Dit geeft een moderne, frisse en eigentijdse look en feel aan het appartement.

DEKTON keuken en keukenblad event in Amsterdam - Cosentino

Written by Cees
Category:

DEKTON keuken en keukenblad event in Amsterdam - Cosentino

Als keuken ontwerper en dealer hier Amsterdam zijn we onlangs uitgenodigd om een event van DEKTON bij te wonen. Cosentino heeft in de afgelopen jaren een nieuwe lijn keukenbladen ontwikkeld: DEKTON. Ook wij hier bij MyHouse Interiors hebben verscheidene keukens met DEKTON geleverd.Het is echt een nieuwe trend.

CONTACT
PLANCIUSSTRAAT 1 HS
1013MD AMSTERDAM

020-223 99 24
info@myhouse-amsterdam.nl
www.myhouse-amsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m Vrijdag 10:30 - 18:00
Zaterdag op afspraak

social icons skype pinterest facebook blogspot google plus twitter